Az Őrség és a Vendvidék egyedülálló flórája és faunája a természetkedvelők, a horgászat, vadászat szerelmesei számára egyaránt felejthetetlen pillanatokat kínál.

Töltse pihenését aktívan!
Szállodánk a szállás mellett kiváló programlehetőségeket ajánl Önnek, tekintse meg őket és válassza a szívéhez közel állót.

harsas toAz Őrség Magyarország nyugati kapujában a Hármas határ-vidékén (magyar - osztrák - szlovén határok) található, az ország természeti értékekben egyik leggazdagabb tája, tájvédelmi körzet, mely magában foglalja a Fertő-Hanság és Őrségi Nemzeti Park részét képező Vendvidéket, az Őrséget és Rába Vidéket, a Rába – Őrség – Goricko - Hármashatár Natúrparkot.
A védetté nyilvánított terület több mint fele erdő.

apatistvanfalvaAz időjárásra a közeli Stájer-Alpok van befolyásoló hatással. Az éves napfény nem haladja meg az 1.800 órát, az évi átlagos középhőmérséklet 8,9 0C, a csapadék kevéssel a 800 mm fölött alakul.

Apátistvánfalva és környéke vizes völgyekben és forrásokban igen gazdag. Legismertebb vízfolyásunk a településünktől délre eredő, az egész községet átszelő Hársas-patak, mely a tőlünk néhány km-re lévő, gyönyörű erdő övezte környezetben található Hársas víztározót táplálja, mely a környék legkedveltebb pihenőhelye. A Hársas-tó a horgászok és a fürdőzők paradicsoma, de környezetében a lovaglást illetve gyalogtúrákat kedvelők is hódolhatnak szenvedélyüknek.

Mária útA teljesség igénye nélkül sorolunk fel néhányat a környék csodálatos látnivalóiból!

kerekparKerékpártúra útvonalakat szeretettel ajánljuk, már magunk is körbejártuk őket!

turistautAz Őrségi Nemzeti Park területén a K, P, Z, S jelzésű turistautak vezetnek keresztül, melyek szabadon látogathatók. Az alább ismertetett túrák az Őrség, a Vend-vidék jellemző természeti, néprajzi, kultúrtörténeti értékeinek élményszerű megismerését célozzák. Az egyes túrák időtartamának meghatározása átlagos, 4 km/óra menetsebességgel számolva és a látnivalók kényelmes megismerésének igényével történt. A túraútvonalak leírásánál a távok mellett az adott túra nehézségi fokától függően megjelöljük, hogy az a tapasztalatok szerint milyen kondícióval teljesíthető.

St. Gotthárd Spa és WellnessEgyedülálló mediterrán hangulatú fürdő.

Evezés az egyik leggyorsabb folyású hazai folyón.

Kétvölgyi kilátóA környező erdőben és falvakban tett kirándulásokon túl Szállodánk szervez kisebb túrákat is, akár a közeli Ausztriába és Szlovéniába is.

programokMárciusban ébred a természet és vele az Őrség is...
Válasszanak kedvükre a programajánlatok közül!

Ne maradjon le legfrissebb ajánlatainkról!

Szívesen kipihenné magát nálunk, de most nem talált olyan ajánlatot, amely Önnek is megfelelő lenne, ezért szívesen értesülne legfrissebb ajánlatainkról e-mail-en?

Esetleg volt már szállodánk vendége és visszatérne hozzánk, ezért kíváncsi a legfrissebb ajánlatainkra?

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!