szalloda erdovel

Családias hangulatú szállásunk az ország legnyugatibb vidékén, az Őrségi Nemzeti Park területén a Vendvidék központjában, Apátistvánfalván találhatja. Ausztria 10 km-re, a szlovén határ mindössze 3 kilométerre érhető el szállodánktól.

A hotel egy 7 hektáros őspark ölelésében, gyönyörű zöld környezetben található. A pihenés, kikapcsolódás, aktív szórakozás élményéhez szükséges szolgáltatások széles körével vár minden idelátogatót.

A megszépült, felújított Apát Hotel*** 20 szobája kényelmes elhelyezést biztosít vendégei számára.

A szálláson foglalható maximális férőhely 48 - 50 fő. Szobáink egy része zuhanyzós pótágyazható, színes televízióval felszerelt. Néhány szobánk az egyszerűbb igényeknek igyekszik megfelelni azzal, hogy a szobákhoz közös zuhanyzók tartoznak.

A szállás és a környék télen nyáron kitűnő kikapcsolódást biztosít az Őrségben. Nyáron az aktív pihenéshez, télen pedig a közelben síelőknek nyújthat kiindulási pontot a szállás.

Esküvők, rendezvények, konferenciák lebonyolításához a vendégek rendelkezésére áll 40-50 fős különtermünk is.

Szolgáltatásaink

Hotelünk szolgáltatásai révén a nálunk eltöltött idő után kipihenten, élményekkel gazdagodva térhet haza otthonába minden vendégünk!

Kellemes felfrissülést kínál szállónkban a szauna, WIFI és masszázs lehetősége. Pingpong asztal, kerti játékok várják a mozgás szerelmeseit. Esős napokon csocsó, TV szórakoztatja vendégeinket a társalgóban.

Esküvők, rendezvények, konferenciák lebonyolításához vendégeink rendelkezésére áll max. 50 fő számára különtermünk is.

További lehetőségek az Őrségben, Apátistvánfalva környékén:

Kirándulás, kerékpározás, nordic-walking

A domborzati viszonyok és a természeti adottságok tökéletes lehetőséget biztosítanak túrázáshoz, kerékpározáshoz, nordic-walking túrákhoz. Az Őrségi Nemzeti Park területén igény szerint szervezett túrákat is tudunk biztosítani.

Vendégeink részére kerékpártárolóval, kerékpárbérlési lehetőséggel, nordic-walking bot kölcsönzésével és térképekkel állunk rendelkezésére. Minden részletre figyelünk, hogy az élmény valóban feledhetetlen legyen!

Téli sportok

A hármas határ közelsége miatt a téli sportok szerelmesei, akár főhadiszállásnak is választhatják az Apát Hotelt. Ausztria magyarok által kedvelt síterepei 1-1,5 óra autózással elérhetőek. Létszámtól függően, igény szerint transzfert is tudunk biztosítani, valamint vendégeink kívánsága szerint bőséges hidegcsomagot készítünk az útra.

Lovaglás, horgászat és más különlegességek

A hotel közelében lehetőség van lovaglásra, a Hársas-tó valódi horgászparadicsom. Nem utolsó sorban egyedi lehetőség a gomba keresés, melyhez vezetőt biztosítani tudunk.

Szállodánk

Szállodánk környezete

Ne maradjon le legfrissebb ajánlatainkról!

Szívesen kipihenné magát nálunk, de most nem talált olyan ajánlatot, amely Önnek is megfelelő lenne, ezért szívesen értesülne legfrissebb ajánlatainkról e-mail-en?

Esetleg volt már szállodánk vendége és visszatérne hozzánk, ezért kíváncsi a legfrissebb ajánlatainkra?

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!